Curs Pistol Fundamentals

Durată

4-6 ore

Preț

1000 lei

Scopul cursului Pistol Fundamentals (Bazele Tragerii cu Pistolul) este de a crea o fundație solidă de cunoștințe și aptitudini corect însușite pentru a înlesni și eficientiza tragerea cu pistolul.

Cursul se adresează persoanelor cu vârsta majoră (+18 ani) care doresc să-și însușească cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a putea utiliza un pistol.

Accentul este pus pe siguranță, atât pentru propria persoana cât și pentru cei din jur, fiind bazat pe principiile autoapărării, conform modului specific de predare Sigma Defense School.

Structura curs

Cursul este structurat dintr-o parte teoretică (aproximativ o oră) urmată de partea practică, per total având o durată ce poate varia între 4 și 6 ore.

În cadrul părții teoretice, instructorii Sigma Defense School din cadrul poligonului Explozia Center îți vor prezenta tehnicile de mânuire ale pistolului precum și diverse situații ce pot interveni în procesul de mânuire a armei și cum se pot rezolva acestea.

În cadrul părții teoretice vei învăța, printre altele:

Partea practică urmărește să inițieze la nivel de reflex mânuirea în siguranță a pistolului și să facă înțelese tehnicile prezentate în cadrul părții teoretice.

În acest scop, se vor efectua trageri repetate cu pistolul încărcat cu câte 3 până la 9 cartușe și vor fi analizate rezultatele la finalul fiecărei runde de tragere.

Dintre activitățile pe care le vei desfășura în cadrul părții practice menționăm:

Galerie foto

Cerințe

Muniție

Aproximativ 80-100 cartușe

Informații