Prezentare tir sportiv – proba PPC

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022, în cadrul poligonului Explozia Center din localitatea Huțani, județ Botoșani, instructorul Dănuț Agavriloaei aka Padre a susținut o prezentare a tirului sportiv în cadrul căreia a detaliat proba P.P.C. – 48 de focuri.

După prezentarea teoretică cei 10 participanți au efectuat probele specifice de tir fără însă a fi constrânși de timpul alocat probei, partea practică a prezentării având rolul de familiarizare a participanților cu regulile și probele specifice P.P.C. – 48 de focuri.

Rezultatele cursanților la proba practică au fost promițătoare, 2 dintre ei apropiindu-se de pragul de 441 de puncte necesare pentru a trece această probă. Acest lucru a fost datorat în principal lipsei limitei de timp în care să fie trase numărul de focuri, ceea ce a determinat o scădere a nivelului de stress și o mai mare capacitate de concentrare.

Mai multe detalii despre clubul sportiv Exploziatorii și antrenamentele pentru tir sportiv pot fi găsite în pagina dedicată tirului sportiv.