Autentificare

Nu ai cont? Înregistrează-te acum!

Înregistrare

Înregistrează-te pentru a avea acces rapid la rezervările pentru cursuri. De asemenea, utilizatorii înregistrați pot beneficia de reduceri permanente de până la 30% din prețurile de listă.

Întrebări Frecvente

Care sunt avantajele unui cont explozia?

Utilizatorii care au cont pe site-ul nostru pot ajunge să beneficieze de reduceri de până la 30% din prețurile de listă și pot face rezervări în poligon prin intermediul platformei online.

Cum este calculată reducerea de preț?

După efectuarea tragerii, instructorii Explozia Serv vă vor solicita să vă autentificați prin intermediul telefonului pe site-ul nostru și să le prezentați reducerea pe care ați acumulat-o, urmând să plătiți suma cu discount.

Cum acumulez reduceri mai mari?

După fiecare activitate pe care o desfășurați în poligonul nostru, suma pe care o veți plăti va fi ulterior adăugată în contul dvs. În momentul în care atingeți pragul de acces al următorului nivel de reducere, la următoarea vizită în poligon veți plăti mai puțin.

Care este perioada de valabilitate a reducerii?

Vestea bună este că reducerea este permanentă și veți beneficia de ea atâta timp cât aveți contul activ pe site și vizitați poligonul pentru desfășurarea de activități de tragere.

Pot trimite pe altcineva să tragă și să beneficieze de reducerile mele?

Nu, acest lucru nu este posibil. La finalul tragerii, personalul nostru se va asigura ca numele dvs. din buletin să coincidă cu numele pe care l-ați înregistrat la crearea contului.

Dacă vin cu mai multe persoane, pot ele beneficia de reducerea mea?

Dacă veniți în poligon cu un grup mai mare și toți membrii grupului participă la tragere, da, la final membrii grupului dvs. pot beneficia de aceeași reducere cu condiția de a nu solicita crearea unui cont și înregistrarea plății personale în contul nou creat.