Campionatul Național FRTS-PPC WA 1500: Clubul de tir sportiv Exploziatorii, afiliat FRTS, obține rezultate remarcabile la etapa a III-a

În perioada 27-29 aprilie 2023, s-a desfășurat la București etapa a III-a a Campionatului Național FRTS-PPC WA 1500. Competiția a avut loc la poligonul Joița, situat în apropierea Bucureștiului, și a atras peste 200 de sportivi legitimați la Federația Română de Tir Sportiv. 

Clubul nostru a participat la competiție cu un lot format din 5 sportivi, dintre care 4 au reușit să obțină categoria 1 la doar 4 luni de când au început practicarea acestui sport.

Cu mândrie, putem spune că la doar 6 luni de la înființare, clubul nostru s-a remarcat la această etapă a campionatului, având 2 sportivi situați între primii 20 de sportivi la proba P1500. 

Această probă a constat în executarea a 150 de focuri cu pistolul stock (nemodificat) la distanțe de 7-15-25 și 50 de metri, în timp limitat și din diferite poziții de tragere: în picioare, în genunchi, culcat, șezut și cu suport atât cu mâna dreaptă, cât și cu mâna stângă.

Echipa noastră a muncit din greu în ultimele luni, antrenându-se cu pasiune și perseverență pentru a-și îmbunătăți performanțele. Rezultatele obținute la această etapă demonstrează că munca lor a dat roade și că sunt capabili să se ridice la nivelul celor mai buni sportivi din țară.
Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru performanțele obținute la această etapă a campionatului național FRTS-PPC WA 1500, și le dorim mult succes în continuare!

Cursurile Team Instructor Padre

Modul antrenament basic pistol

Prezentare și pregătire echipament Prezentarea echipamentului și modul de utilizare corectă a acestuia. Prezentare armă Cunoasterea și funcționalitatea armei folosite în cadrul cursului, piese componente,

Vezi detalii »

Modul Advanced pistol

Verificarea armei/Predarea armei Conștientizarea faptului că arma trebuie să fie tot timpul fără cartuș pe țeavă, până în momentul în care ești sigur că vrei

Vezi detalii »

Modul dinamic pistol

Tranziția armei și tragere mână dominantă/slabă Trecerea armei de pe o mână pe alta și crearea abilității de a fi active în funcție de scenariile

Vezi detalii »