Clubul Exploziatorii din Botoșani impresionează la Campionatul Național de PPC WA1500

Clubul Sportiv Exploziatorii a avut parte de un succes remarcabil în cadrul celei de-a patra etape a Campionatului Național de PPC WA1500, desfășurat la București, în poligonul Joita, în perioada 18-20 Mai 2023.

Sportivul sucevean Sava Florin, legitimat al Clubului Sportiv Exploziatorii din Botoșani, a reușit să obțină două diplome și două medalii, clasându-se pe locul doi la categoria Marksman în probele de SSA 48 și P1500, în cadrul etapei a treia.

Această performanță extraordinară a venit ca o surpriză încă din prima zi de concurs, dovedind calitatea și pregătirea exemplară a sportivului. Cu ajutorul instructorului Padre (Dănuț Agavriloaei), Sava Florin a reușit să obțină aceste rezultate remarcabile într-un interval de doar patru luni de antrenament intens desfășurat în cadrul Explozia Center, complexul de poligoane cu arme letale.

Club Sportiv Exploziatorii - Florin Sava medaliat Marksman în probele de SSA 48 și P1500

Reușita lui Sava Florin este un exemplu de dăruire și perseverență în acest sport și sperăm că rezultatul său va motiva și ceilalți sportivi să urce pe treptele podiumului. De asemenea, acesta poate fi considerat un exemplu de urmat pentru viitorii practicanți ai acestui sport, care își doresc să obțină performanțe remarcabile.

Clubul Exploziatorii este recunoscut pentru implicarea sa activă în promovarea și dezvoltarea acestui sport. Cu o echipă puternică de sportivi și instructori dedicați, clubul oferă condiții optime de antrenament și susținere pentru cei pasionați de tir. Rezultatele obținute în cadrul acestei competiții demonstrează că munca lor nu a fost în zadar și că Clubul Exploziatorii continuă să se afirme ca unul dintre cele mai bune cluburi din țară.

Faptul că un sportiv din Botoșani a reușit să se claseze pe podium într-un concurs național atât de prestigios este o mândrie pentru club, pentru orașul și județul său. Sava Florin a dovedit că pasiunea, disciplina și efortul depus pot duce la performanțe remarcabile, chiar și într-un interval de timp relativ scurt.

Felicitări Clubului Sportiv Exploziatorii și sportivului Sava Florin pentru rezultatele obținute în cadrul etapei a patra a Campionatului Național de PPC WA1500! Sperăm că această performanță va fi doar începutul unei serii de succese și că vor continua să reprezinte cu mândrie județul Botoșani în competițiile viitoare.

Cursurile Team Instructor Padre

Modul antrenament basic pistol

Prezentare și pregătire echipament Prezentarea echipamentului și modul de utilizare corectă a acestuia. Prezentare armă Cunoasterea și funcționalitatea armei folosite în cadrul cursului, piese componente,

Vezi detalii »

Modul Advanced pistol

Verificarea armei/Predarea armei Conștientizarea faptului că arma trebuie să fie tot timpul fără cartuș pe țeavă, până în momentul în care ești sigur că vrei

Vezi detalii »

Modul dinamic pistol

Tranziția armei și tragere mână dominantă/slabă Trecerea armei de pe o mână pe alta și crearea abilității de a fi active în funcție de scenariile

Vezi detalii »
Distribuie pe