Ediția a 3-a de Pistol Fundamentals

Duminică, 20 Noiembrie 2022, în poligonul de tragere cu arme letale Explozia Center din Huțani, județul Botoșani, s-a desfășurat cea de-a 3-a ediție a cursului de tras cu pistolul Pistol Fundamentals organizat de școala de tras cu arma Sigma Defense School.
Și de această dată, alături de noi au participat prietenii și partenerii noștri de la airsoft.ro, care au asigurat echipamentul, cât și cei de la amo-stickers.ro. Devenind deja o tradiție, evenimentul a fost imortalizat în imaginile surprinse de bunul nostru prieten, fotograful sucevean Liviu Cîrdei.

Inedit în cazul acestei ediții de Pistol Fundamentals a fost nivelul crescut de experiență în utilizarea armelor de foc pe care participanții o dețineau anterior participării la curs. Astfel, este demn de menționat că printre cursanți s-au aflat foști membri ai Legiunii Străine Franceze, membri afiliați la companii militare private, viitori jandarmi sau instructori de poligon, toți interesați să cunoască și să experimenteze principiile și metoda de lucru ce definește „the Sigma Way„.

Dorim de asemenea să urăm un călduros Bun Venit în clubul Sigma celor 3 cursanți care au câștigat câte unul dintre cele 3 patch-uri Sigma de nivel 1, patch-uri ce le oferă accesul la cursurile de nivel superior plus discount-uri la participarea pe viitor la cursurile Sigma Defense School.

Cursurile Sigma Defense School