Curs de tras cu arma – Pistol fundamentals editia a II-a

În data de 16 Octombrie 2022, poligonul Explozia Center din Huțani, jud. Botoșani a găzduit ediția a II-a a cursului de bază Pistol Fundamentals organizat de instructorii Sigma Defense School.

Din dorința de a oferi o experiență completă participanților, organizatorii au apelat la sprijinul și concursul Airsoft.ro care a pus la dispoziție o serie de echipamente și accesorii  iar Ambu-Life a oferit suportul pentru cursul de prim-ajutor.

Întreg evenimentul a fost imortalizat în imagini de către fotograful sucevean Liviu Cîrdei, participanții având posibilitatea de a prelua fotografiile în colecțiile lor personale.

Dacă prima ediție a cursului de tras cu pistolul Pistol Fundamentals a reprezentat o piatră de hotar în ceea ce privește calitatea acestui curs, această a doua ediție a fost în mod cert o încercare reușită de a ne depăși pe noi înșine și de a oferi o experiență unică cursanților.

Finalul cursului a constat într-o competiție între cursanți, competiție ce a avut drept premii 3 patch-uri albe Sigma Defense School, acestea fiind patch-urile primului nivel în ierarhia Sigma Defense School.

Alături de respectul instructorilor și al colegilor de antrenament, patch-ul alb Sigma Defense School oferă accesul la modulele cu dificultate complexă cât și discount-ul de membru la participarea pe viitor la cursurile organizate de către Sigma Defense School.

Ne place să credem că există șansa ca povestea fiecăruia dintre noi să devină, în timp, o legendă. În mod cert, participanții la ediția a II-a a cursului de tras cu arma Pistol Fundamentals au făcut primul pas către crearea legendei personale, prin simplul fapt că au ales să iasă din zona de confort, au simțit adrenalina momentului și au ales să învețe cum să rămână în siguranță și să-i protejeze pe cei dragi și nu numai.

Cursurile Sigma Defense School

Pentru a putea participa la cursurile Sigma Defense School trebuie să ai cel puțin 21 de ani. Cursurile se adresează tuturor celor care doresc să învețe cum să mânuiască o arma de foc în condiții de siguranță, indiferent dacă posedă sau nu permis de port-armă.